Renovatie

Wij renoveren van uw tuin

Er zijn diverse gegronde redenen om uw tuin een nieuw aanzicht te geven. De zogenaamde tuinrenovatie biedt uitkomst indien u niet tevreden bent over uw eigen tuin. Wellicht is de beplanting in uw tuin te ver uitgegroeid of wat eenzijdig geworden. Uw bestrating is verzakt en dient te worden opgehoogd. Wellicht stelt u andere eisen aan uw tuin. De verbouwing van uw huis kan tenslotte een aanleiding zijn om uw tuin aan te passen. Kortom, er zijn redenen genoeg om te kiezen voor een tuinrenovatie.

Wanneer uw tuin niet meer aan uw wensen en behoeften voldoet, dan biedt een tuinrenovatie uitkomst. De renovatie kan worden uitgevoerd met behoud van bestaande onderdelen. De mogelijkheden zijn legio, wij helpen u graag op weg!

Onderhoudswerkzaamheden

Wij voeren ook werkzaamheden op het gebied van tuinrenovatie uit voor klanten die hun woning te koop hebben aangeboden. Indien u uw woning te koop heeft staan, nemen de hoveniers uw tuin onder handen. Het doel is om uw tuin er zo goed mogelijk uit te laten zien. Elementen als ruimte en structuur zijn in dit geval van belang. Een mooie, goed verzorgde tuin zorgt ervoor dat kopers een goed gevoel krijgen voordat ze een woning binnen treden. Naast reguliere werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud kunnen wij eveneens kleine ingrepen uitvoeren waarmee het beeld in positieve zin kan veranderen. Tevens kan onze hoveniers de tuin verzorgen gedurende de periode dat de woning te koop staat. Deze werkzaamheden voeren wij uit in samenwerking met diverse hoveniers ben bestratingsspecialisten bij u in de regio.