Ontwerp

Het ontwerp van uw tuin

Het tuinontwerp vormt de basis van uw tuin. Een hovenier kan een kant en klaar en uniek tuinontwerp voor u opstellen. Hierbij worden uw wensen als basis genomen.

Het ontwerpen van uw tuin is vakwerk. Een tuinarchitect biedt hierin uitkomst. Wij werken samen met diverse vakkundige en gerenommeerde tuinontwerpbureaus Zij zijn in staat om op sublieme wijze in te spelen op uw individuele eisen en wensen. Denk bijvoorbeeld vlonders, een terras of pergola’s. Daarnaast wordt er rekening gehouden met zaken waar u zelf waarschijnlijk minder snel aan denkt. Denk bijvoorbeeld aan de stand van de zon, de kwaliteit van uw tuingrond, de locatie van uw woning, de ligging en de omgeving. Deze aspecten nemen wij mee in het tuinontwerp en vertalen dit in een tuinontwerp, vertrouwd en passend binnen uw smaak en stijl. Een ontwerp van schets tot detailuitvoering zorgt voor dé basis van uw nieuwe tuin en biedt direct meerwaarde!

Uw tuin beplanten

De beplanting bepaalt voor een groot deel het aanzien van uw tuin. Tijdens de uitvoering van het ontwerp wordt er een beplantingsplan voor de aanleg van beplanting samengesteld, aansluitend bij het tuinontwerp. Op deze manier lopen de diverse elementen in uw tuin naadloos in elkaar over. Er wordt onder anderen rekening gehouden met de schaduw, grondsoort en uw wensen met betrekking tot kleur en de verschillende seizoenen in het jaar. Een diverse beplantingsplan voor de aanleg van beplanting zorgt ervoor dat uw tuin er op ieder moment perfect uitziet.

Werkwijze

Wij werken louter samen indien wij een goed gevoel hebben bij onze klanten. Wij zijn van mening dat een samenwerking, indien we niet op één lijn zitten, niet succesvol kan verlopen. In eerste instantie gaan wij een vrijblijvend gesprek met u aan. Uw tuin en uw wensen worden uitvoerig beschreven. Indien er een klik is stellen we een tuinontwerp voor u op en een kostenbegroting. Na inventarisatie van uw wensen en uw het budget zullen wij, al dan niet in samenwerking met een tuinarchitect of hovenier een ontwerp presenteren. Na uw goedkeuring en eventuele finetuning wordt er een begin gemaakt aan de uitvoering.

Het  ontwerp zal voorzien zijn van een omschrijving en een duidelijke offerte waarin alle met u gemaakte afspraken. Op die manier weet u vooraf perfect waar u aan toe bent. Wij houden van duidelijke communicatie! Door samenwerking met hoveniersbedrijf en stratenmaker De-stratenmaker.nl zijn wij u in heel Nederland van dienst.