Tuin

Tuinontwerp

Tuinontwerp vormt de basis voor een mooie tuin. De meeste ontwerpen werken wij zelf uit, geregeld wordt het ontwerpen van een tuin uitbesteed aan erkende tuinarchitecten die volgens dezelfde kwaliteitsnormen te werk gaan als onze hoveniers.

Lees meer over tuin ontwerp

Tuinaanleg

De tuinaanleg is de vertaling van het ontwerp naar de werkelijkheid. Het is van belang om op zorgvuldige wijze te werken om tot een perfect resultaat te komen. Een echte vakman onderscheidt zich ten opzichte van andere hoveniersbedrijven door de uitvoering. Wij adviseren u om referenties te vragen voordat u uw tuin laat aanleggen.

Lees meer over tuin aanleg

Tuinrenovatie

Er zijn diverse redenen om een tuin te renoveren. Wellicht is de beplanting in uw tuin te ver uitgegroeid of wat eenzijdig geworden. De bestrating is na loop van jaren verzakt of niet functioneel meer. In deze gevallen biedt de hulp van een erkende stratenmaker uitkomst.

Lees meer over tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Het onderhoud van uw tuin nemen wij u graag uit handen. Wij verrichten zowel periodiek onderhoud als voor incidenteel onderhoud inzetten.Voor iedere tuin heeft een tuinman een passend onderhoudscontract. Indien u een onderhoudscontract afsluit dan bent u in de regel goedkoper uit dan wanneer u incidenteel een tuinman uw tuin laat onderhouden.

Lees meer over tuinonderhoud